Direct resultaat
op basis van data

Één vast aanspreekpunt

Volledig ontzorgd

Meer dan 12 jaar ervaring

FLIP Online

Wij zijn jouw online ambassadeur en ondersteunen bij alle online werkzaamheden met een resultaatgerichte aanpak en sturing op basis van data. Op deze manier is alles goed en efficiënt geregeld en word je volledig ontzorgd. We helpen je graag op weg om het beste uit jouw bedrijf te halen met onze no nonsense mentaliteit: onze online kennis + jouw businesskennis = succes!

Diensten

SEA

SEO

Social media

Web analytics

Trainingen

SEA

SEO

Social media

Web analytics

Trainingen

Over ons

Met meer dan 12 jaar ervaring in huis weten wij als geen ander hoe belangrijk de rol van online marketing is. Graag ondersteunen we jou bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Onze specialisten zijn breed inzetbaar en staan voor je klaar om strategisch advies te geven over welke online marketing toepassingen nuttig zijn om in te zetten. 

Tevreden klanten

Met gepaste trots presenteren wij een deel van de klanten waar wij met veel plezier voor werken en mooie resultaten mee behalen.

Neem contact met ons op!

Wil je weten hoe je succes kunt halen met online marketing en wat dit kan betekenen voor jouw business? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag alle mogelijkheden.